Anti-ageing

Neinvazivni tretmani za ljepšu i mlađu kožu lica.

Poliklinika Nova - Split - Anti-ageing

Anti-age tretmani

Tijekom godina cjelokupan organizam, pa tako i naša koža, prolazi kroz prirodan proces starenja. Gubitak elastina i kolagena, ključnih proteina koji čine kožu čvrstom i elastičnom, dovodi do opuštanja kože i pojave bora.  Znakovi starenja postaju sve vidljiviji, posebno na licu. To mnoge potiče da istraže neinvazivne anti-age tretmane kako bi zadržali mladenački izgled. Ili jednostavno obnovili ten, postigli ljepšu teksturu kože ili svježiji izgled lica – brzo i bezbolno.

Jedan od najpopularnijih tretmana za ublažavanje vidljivih bora je botulin koji opušta mišiće lica pa je manja vidljivost vertikalnih linija – bora na čelu i bora oko očiju.

Među najpopularnijim anti-age tretmanima su skin boosteri koji vraćaju tonus i jedrinu cijelom licu. Skin-boosteri su kokteli minerala, vitamina i drugih aktivnih sastojaka kao što je Prophilo tretman, mezoterapija i dr. Potaknuti kožu na samoobnavljanje na prirodan način može se PRP tretmanom. Za PRP se koristi plazma bogata trombocitima vlastite krvi.

Također, mnoge osobe, bez obzira na dob, značajno poboljšavaju svoj izgled primjenom filera. Filerima se oblikuju senzualnije usne, ističu konture lica, popunjavaju bore ili dodaje volumen licu gdje je potrebno.

Anti-ageing tretmani

Neinvazivni tretmani koji ističu vašu prirodnu ljepotu.

Botulin toksin

Dermalni fileri

PRP

Mezoterapija

Skin boosteri

Kemijski piling

Microneedling

Priželjkujete estetski tretman?

Ako želite osvježiti izgled, revitalizirati kožu lica i smanjiti vidljivost bora i finih linija, poboljšati tonus i teksturu kože ili pak remodelirati usne, istaknuti konture lica ili samo dubinski hidratizirati kožu, pouzdajte se u naše liječnike i provjerene anti-age tretmane.