FUE transplantacija brade

Imajte prirodnu, gustu bradu uz pomoć bezbolnog i neinvazivnog zahvata u Poliklinici Nova.

Poliklinika Nova - Split FUE transplantacija brade

FUE transplantacija brade

Gusta brada simbolizira muževnost i snagu no mnogi muškarci pate zbog prorijeđene brade. Upravo je prorijeđena brada razlog zbog kojeg se odlučuju na presađivanje FUE metodom s kojim postižu gušću bradu i muževniji izgled. Transplantacijom brade može se popuniti gustoća ili čak stvoriti potpuno nova brada. Presađivanja brade FUE metodom muškarcima vraća samopouzdanje, osjećaju se zrelije i ljepše.

Kao i kod transplantacije obrva, prvenstveno se koristi kosa s stražnjeg dijela glave. Kod transplantacije brade primjenjuje se lokalna anestezija i zahvat je potpuno bezbolan. Nakon zahvata vaš je izgled potpuno prirodan te se nove dlake ne razlikuju od postojećih dlaka, a što je najvažnije rezultat je trajan, za cijeli život.

Tijek zahvata presađivanja brade

Korak 1

Dizajn brade temeljito se oblikuje prema pacijentovim željama, u skladu s anatomijom lica.

Korak 2

Određuje se potreban broj vlasi tako da se dobije prirodan rezultat i željena gustoća brade.

Korak 3

Folikuli dlaka uzimaju se sa stražnjeg dijela vlasišta instrumentom čiji je promjer manji od 1 mm, tako da ne ostavlja vidljive ožiljke.

Korak 4

Preuzeti folikuli detaljno se pregledavaju i obrađuju pod mikroskopom.

Korak 5

Preuzeti folikuli se presađuju pomoću implantera.

Korak 6

Period zarastanja i ponovni rast implantirane brade.

Nakon tretmana presađivanja brade, nema uboda ni ožiljaka povezanih sa zahvatom. U prvim tjednima nakon transplantacije koža može biti blago crvena ili suha i to je prirodna pojava koja nestaje kroz 5 do 7 dana. Nakon dva do četiri tjedna od tretmana brada počinje rasti i nestaju svi, i najsitniji tragovi presađivanja. Novo izrasle dlake na licu rastu kao i prirodne te se mogu normalno brijati i njegovati.

Poliklinika Nova koristi najmoderniju i najučinkovitiju metodu za obavljanje transplantacija brade, Lions implanter. Lions implanter je posebno dizajniran alat za implantaciju koji omogućuje potpunu kontrolu nad dubinom i smjerom implantirane dlake kako bi bradi dao lijep i prirodan izgled. Ovom tehnikom pacijenti se ne izlažu posjekotinama, skalpelima ni šavovima te nakon zahvata nije potrebno nositi zavoje.

Vlasnica poliklinike Nova, doktorica Vana Kljaković Gašpić specijalist je dermatovenerologije i posvetila je poseban interes trihologiji, odnosno bolestima i stanjima vlasišta i transplantaciji vlasi. Uz rad u Poliklinici Nova u Splitu, stalni je suradnik i u jednoj od najboljih Europskih klinika za transplantaciju kose, klinici Novohair u Kopenhagenu te je specijalist s najviše uspješnih transplantacija kose, obrva i brade u Hrvatskoj.

Cijena
Cijena po folikularnoj jedinici (graftu) €2,50
Uključeno u cijenu
Prvi pregled
Presađivanje brade
Besplatni pregled nakon 6 i 12 mjeseci
Lokalna anestezija i lijekovi
Bez nepredviđenih troškova

Sve dostupne usluge

Radno vrijeme

Ponedjeljak – Utorak
    • od 14:00 do 20:00 sati
Srijeda – Petak
    • od 8:00 do 15:00 sati
Subota – Nedjelja
    • ne radimo

Spremni na promjenu?

Presadite kosu, bradu ili obrve FUE tehnikom transplantacije u Splitu. Operacija je bezbolna, a rezultat trajan!