Brinemo o vama tijekom pandemije.

FUE TRANSPLANTACIJA BRADE

POSTIGNITE LIJEPU I GUSTU BRADU UZ POMOĆ DOKAZANIH I UČINKOVITIH METODA U POLIKLINICI NOVA

Gusta brada simbolizira muževnost i snagu no mnogi muškarci pate zbog prorijeđene brade. Upravo je prorijeđena brada razlog zbog kojeg se odlučuju na presađivanje FUE metodom s kojim postižu gušću bradu i muževniji izgled. Transplantacijom brade može se popuniti gustoća ili čak stvoriti potpuno nova brada. Presađivanja brade FUE metodom muškarcima vraća samopouzdanje, osjećaju se zrelije i ljepše.
Kao i kod transplantacije obrva, prvenstveno se koristi kosa s stražnjeg dijela glave. Kod transplantacije brade primjenjuje se lokalna anestezija i zahvat je potpuno bezbolan. Nakon zahvata vaš je izgled potpuno prirodan te se nove dlake ne razlikuju od postojećih dlaka, a što je najvažnije rezultat je trajan, za cijeli život.
Tijek zahvata:
1. Dizajn brade temeljito se oblikuje prema pacijentovim željama, u skladu s anatomijom lica.
2. Određuje se potreban broj vlasi tako da se dobije prirodan rezultat i željena gustoća brade.
3. Folikuli dlaka uzimaju se sa stražnjeg dijela vlasišta instrumentom čiji je promjer manji od 1 mm, tako da ne ostavlja vidljive ožiljke.
4. Preuzeti folikuli detaljno se pregledavaju i obrađuju pod mikroskopom.
5. Preuzeti folikuli se presađuju pomoću implantera.
6. Period zarastanja i ponovni rast implantirane brade.
Nakon tretmana presađivanja brade, nema uboda ni ožiljaka povezanih sa zahvatom. U prvim tjednima nakon transplantacije koža može biti blago crvena ili suha i to je prirodna pojava koja nestaje kroz 5 do 7 dana. Nakon dva do četiri tjedna od tretmana brada počinje rasti i nestaju svi, i najsitniji tragovi presađivanja. Novo izrasle dlake na licu rastu kao i prirodne te se mogu normalno brijati i njegovati.
Poliklinika Nova koristi najmoderniju i najučinkovitiju metodu za obavljanje transplantacija brade, Lions implanter. Lions implanter je posebno dizajniran alat za implantaciju koji omogućuje potpunu kontrolu nad dubinom i smjerom implantirane dlake kako bi bradi dao lijep i prirodan izgled. Ovom tehnikom pacijenti se ne izlažu posjekotinama, skalpelima ni šavovima te nakon zahvata nije potrebno nositi zavoje.
Vlasnica poliklinike Nova, doktorica Vana Kljaković Gašpić specijalist je dermatovenerologije i posvetila je poseban interes trihologiji, odnosno bolestima i stanjima vlasišta i transplantaciji vlasi. Uz rad u Poliklinici Nova u Splitu, stalni je suradnik i u jednoj od najboljih Europskih klinika za transplantaciju kose, klinici Novohair u Kopenhagenu te je specijalist s najviše uspješnih transplantacija kose, obrva i brade u Hrvatskoj.

Uključeno u cijenu

Povećajte gustoću i prekrijte područja s rjeđim izrastom:

  • Prvi pregled
  • Presađivanje brade
  • Besplatni tretman PRP
  • Besplatni pregled nakon 6 i 12 mjeseci 
  • Lokalna anestezija i lijekovi
  • Bez nepredviđenih troškova
Nudimo iznimno učinkovite rezultate. Vaše će postojeće vlasi i presađene vlasi izgledati posve jednako.
Pogledajte slike prije i poslije tretmana

Prije i poslije

Transplantacija kose
Transplantacija obrva
Poliklinika Nova
Poljička cesta 26d
21000 Split
Kako do nas?
Berlin - Kurfürstendamm 134, Copenhagen-Vester Voldgade 8
Poliklinika Nova d.o.o. MBS: 060400958 OIB: 86330879034 SJEDIŠTE: Poljička cesta 26d, 2100 Split OSNIVAČ – ČLAN UPRAVE: Vana Kljaković Gašpić NAZIV SUDA: Trgovački sud u Splitu, upisan pod brojem Tt-19/1271-2 DATUM UPISA: 06.11.2018. TEMELJNI KAPITAL: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti – Zagrebačka Banka d.d. IBAN: HR7723600001102759974 SWIFT_BIC: ZABAHR02

© Copyright 2024 Poliklinika Nova - All rights reserved

Top envelopephone-handsetscreencross