Brinemo o vama tijekom pandemije.

FUE TRANSPLANTACIJA OBRVA

Lijepo oblikovane obrve ukras su svakom licu. Današnji trendovi su guste obrve stavili u fokus pa i transplantacija obrva postaje sve popularniji zahvat u estetskoj kirurgiji. Kada su obrve neprimjerene debljine i punoće one negativno utječu na cjelokupni izgled i simetriju lica. Neki od razloga stanjenih ili premalo popunjenih obrva su nasljedni faktor, traume i posljedični ožiljci ili su naprosto obrve pretanke zbog dugotrajnog i pretjeranog čupanja.
Presađivanjem se može popuniti gustoća vaših postojećih obrva ili čak stvoriti potpuno novi dizajn obrva. Nakon zahvata izgled obrva je potpuno prirodan i nove dlake se ne razlikuju od postojećih, a što je najvažnije, rezultat presađivanja obrva je trajan, za cijeli život.
Kod transplantacije obrva prvenstveno se koristi kosa sa stražnjeg dijela glave uz vrat gdje su dlake tanke i nježne. Tokom zahvata primjenjuje se lokalna anestezija tako da je postupak presađivanja obrva potpuno bezbolan.
Tijek zahvata:
1. Dizajn obrva precizno se definira prema željama pacijenta i u skladu s licem.
2. Određuje se potreban broj vlasi kako bi se dobio prirodan rezultat i željena gustoća obrva.
3. Folikuli dlaka uzimaju se sa stražnjeg dijela glave instrumentom čiji je promjer manji od 1 mm, tako da nema vidljivih ožiljaka.
4. Uzeti folikuli pomno se obrađuju pod mikroskopom.
5. Pomoću implantera uzeti folikuli se usađuju u obrve.
6. Period zarastanja i ponovni rast usađenih dlaka.
Poliklinika Nova koristi najmoderniju i najučinkovitiju metodu za obavljanje transplantacija obrva, Lions implanter. Lions implanter je posebno dizajniran instrument za implantaciju koji omogućuje potpunu kontrolu nad dubinom i smjerom presađene dlake kako bi se obrvama dao lijep i prirodan izgled. Smjer rasta dlaka kod obrva je od izuzetne važnosti za konačan rezultat. Prilikom presađivanja pacijenti se ne izlažu posjekotinama, skalpelima, šavovima ili drugim bolnim tretmanima te nakon zahvata nije potrebno nositi zavoje.
Oporavak nije potreban te nakon tretmana nema vidljivih uboda ili ožiljaka povezanih sa zahvatom. U prvim tjednima nakon transplantacije koža može biti blago crvena ili suha. To je prirodna pojava koja nestaje kroz 5 do 7 dana. Nakon dva do četiri tjedna od tretmana transplantirani folikuli dlaka su spremni i obrve počinju rasti. Nakon dva do tri mjeseca rast obrva će se normalizirati i rezultat vašeg liječenja postaje uočljiviji.
Vlasnica poliklinike Nova, doktorica Vana Kljaković Gašpić specijalist je dermatovenerologije i posvetila je poseban interes trihologiji, odnosno bolestima i stanjima vlasišta i transplantaciji vlasi. Uz rad u poliklinici Nova u Splitu, stalni je suradnik i u jednoj od najboljih Europskih klinika za transplantaciju kose, klinici Novohair u Kopenhagenu te je specijalist s najviše uspješnih transplantacija kose, obrva i brade u Hrvatskoj.

Uključeno u cijenu

Rekonstrukcija obrva:

  • Prvi pregled
  • Presađivanje obrva
  • Besplatni tretman PRP
  • Besplatni pregled nakon 6 i 12 mjeseci 
  • Lokalna anestezija i lijekovi
  • Bez nepredviđenih troškova
Nudimo iznimno učinkovite rezultate. Vaše će postojeće vlasi i presađene vlasi izgledati posve jednako.
Pogledajte slike prije i poslije tretmana

Prije i poslije

Transplantacija brade
Transplantacija kose
Poliklinika Nova
Poljička cesta 26d
21000 Split
Kako do nas?
Berlin - Kurfürstendamm 134, Copenhagen-Vester Voldgade 8
Poliklinika Nova d.o.o. MBS: 060400958 OIB: 86330879034 SJEDIŠTE: Poljička cesta 26d, 2100 Split OSNIVAČ – ČLAN UPRAVE: Vana Kljaković Gašpić NAZIV SUDA: Trgovački sud u Splitu, upisan pod brojem Tt-19/1271-2 DATUM UPISA: 06.11.2018. TEMELJNI KAPITAL: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti – Zagrebačka Banka d.d. IBAN: HR7723600001102759974 SWIFT_BIC: ZABAHR02

© Copyright 2024 Poliklinika Nova - All rights reserved

Top envelopephone-handsetscreencross