Brinemo o vama tijekom pandemije.

5 razloga zašto odabrati Polikliniku Nova za liječenje bolesti kože, kose i vlasišta

01.12.2021, Poliklinika Nova

Poliklinika Nova nalazi se na adresi Šoltanska ulica 12, u Splitu i najbolja je dermatološka poliklinika ukoliko tražite iskustvo i znanje u rješavanju problema kože, kose i vlasišta. Osnovala ju je dr. med. Vana Kljaković Gašpić, specijalistica dermatovenerologije i privatni dermatolog u Splitu. Doktorica je poznata po znanju i profesionalnosti u rješavanju problema kože kod odraslih i djece i najiskusniji je specijalist za presađivanje kose u Hrvatskoj FUE metodom.

FUE TRANSPLANTACIJA KOSE, BRADE I OBRVA

Kroz obrazovanje i dosadašnji rad u Splitu i jednoj od najpoznatijih europskih klinika za transplantaciju kose Novohair u Kopenhagenu, doktorica Kljaković Gašpić je do sada uspješno odradila preko 1.000 zahvata presađivanja kose. Svojim znanjem pomogla je brojnim pacijentima iz cijelog svijeta u rješavanju problema ćelavosti. 

Interes za FUE transplantacijom kose u Hrvatskoj i u svijetu je velik već godinama jer metoda doista funkcionira. Prednosti  ove bezbolne operacije su:

  • transplantacijakose se obavlja u lokalnoj anesteziji
  • oporavak je brz, traje svega par dana
  • operacija ne ostavlja ožiljke ni vidljive tragove
  • presađena kosa više nikada neće otpasti

Tijekom operacije presađivanja kose FUE metodom koristi se najsuvremenija medicinska tehnologija i metode. Pacijent će dobiti detaljne upute za postoperativnu njegu. 

U poliklinici Nova osim transplantacije kose, obavljamo i zahvat transplantacije brade i FUE transplantaciju obrva.

TRETMANI VLASIŠTA

Doktorica Kljaković Gašpić je poseban interes tijekom svoje karijere posvetila istraživanju i liječenju vlasišta i problema s kosom. 

Tretmani vlasišta koja najčešća obavljamo u Poliklinici Nova su PRP – terapija krvnom plazmom i mezoterapija vlasišta, koji se mogu i kombinirati.  

Cilj ovih medicinskih tretmana za kosu su jačanja vlasi i poticanja rasta kose. 

PRP se preporučuje i kao odlična priprema pacijentima koji uskoro planiraju presađivanje kose. To je stoga jer PRP pospješuje cirkulaciju i ojačava donorsku regiju vlasišta (područje s kojeg se kosa preuzima za presađivanje).

DERMATOLOGIJA SPLIT

Zdravlje kože nam često odaje opće zdravstvenog stanja organizma. Kožne infekcije, atopijski dermatitis, ekcemi na koži, pigmentacijske promjene, akne i sumnjivi madeži su najčešći dermatološki problemi s kojima nam pacijenti dolaze. Sva navedene stanja zahtijevaju detaljan pregled. 

Prema podacima Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo  i Registra za rak RH, posljednjih desetljeća u Hrvatskoj i svijetu bilježi se stalni porast broja oboljelih od melanoma kože kao i broja umrlih. 

To je razlog zašto je cjelokupan dermatološki pregled, barem jedan put godišnje, važan u očuvanju zdravlja. 

ANTI-AGING TRETMANI

U Poliklinici Nova primjenjujemo brojne tretmane i metode najsuvremenije anti-age medicine. Koristimo najsuvremenije dermalne filere za usne i lice renomiranih svjetskih proizvođača i botulin. 

Konačni rezultat uvijek je usklađen s godinama i anatomijom lica pacijenta kako bi izgledali prirodno, svježe i koju godinu mlađe

Za potpunu regeneraciju kože lica, često preporučujemo i kemijski pilin. To je postupak u kojem se uklanjaju mrtve stanice kože i potiče rast novih. Kemijski piling ujednačuje ten, zaglađuje kožu, umanjuje vidljivost ožiljaka od akni i mrlja od sunca te koža lica dobiva ljepši i svježiji izgled.

JEDNODNEVNA PLASTIČNA I ESTETSKA KIRURGIJA U SPLITU

Pod vodstvom dr. med. Krešimira Bagatina, specijaliste plastične i rekonstruktivne kirurgije, u Poliklinici Nova obavljamo i manje zahvate jednodnevne kirurgije. Nakon kojih pacijent istog dana nastavlja oporavak kod kuće. 

Najčešći zahvati koji spadaju u ovu kategoriju su:  estetska kirurgija podizanje očnih kapaka i uklanjanje cisti, lipoma i madeža. 

Cjelokupnom ponudom iz područja dermatologije, estetske kirurgije i regenerativne medicine u Poliklinici Nova osiguravamo liječenja zdravstvenih problema i dugoročno zadovoljstvo naših pacijenata. 

Poliklinika Nova u Splitu zaslužuje mjesto u zdravstvenom adresaru svake obitelji. Kontaktirati nas možete telefonskim pozivom na 021 629 020, putem WhatsApp-a na 099 360 84 33,  online konzultacijama na web stranici ili putem društvenih mreža Instagram i Facebook.

Podijeli

Iz iste kategorije

Poliklinika Nova
Šoltanska ul. 12
21000 Split
Kako do nas?
Berlin - Kurfürstendamm 134, Copenhagen-Vester Voldgade 8
Poliklinika Nova d.o.o. MBS: 060400958 OIB: 86330879034 SJEDIŠTE: Šoltanska 12, 2100 Split OSNIVAČ – ČLAN UPRAVE: Vana Kljaković Gašpić NAZIV SUDA: Trgovački sud u Splitu, upisan pod brojem Tt-19/1271-2 DATUM UPISA: 06.11.2018. TEMELJNI KAPITAL: 20.000,00 kuna, uplaćen u cijelosti – Zagrebačka Banka d.d. IBAN: HR7723600001102759974 SWIFT_BIC: ZABAHR02

© Copyright 2022 Poliklinika Nova - All rights reserved

Top envelopephone-handsetscreencross